1. Geld-terug-garantie
  2. Gezondheid staat voorop
  3. 3 dagen voor aankomst, wordt bekeken of de vakantie door kan gaan.
 

CORONA-GELD-TERUG-GARANTIE

Boek zonder risico je vakantie voor komende zomer & winter
Kan jouw geboekte reis niet doorgaan vanwege corona? Dan krijg je bij Villa Parcs altijd je geld terug. Zo kun jij met een gerust hart je vakantie vastleggen. Hoe zit dit precies? Wij leggen het je uit:

-Indien voor jouw bestemming code oranje of code rood wordt afgegeven, dan wordt je reis door ons geannuleerd.

-Indien wij je vakantie moeten annuleren dan krijg je binnen 3 weken gegarandeerd je geld terug. Je ontvangt dus géén voucher.

-Reisadviezen kunnen regelmatig wijzigen. Daarom vindt de beoordeling om te annuleren plaats vanaf 3 dagen voor aanvang van je vakantie, op basis van het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

-Wordt je bestemming code oranje of rood indien je al op je bestemming bent? Indien je dan besluit eerder naar huis te gaan, krijg je voor je niet genoten vakantiedagen je geld terug.

Je kunt bij ons dus zonder risico je vakantie vastleggen. Mocht Villa Parcs de reis wel kunnen leveren maar je wilt zelf annuleren, dan gelden zoals altijd de standaard annuleringsvoorwaarden. 

 

CORONA WINTER 2021

"De situatie rondom Covid-19, reisadviezen en maatregelen zijn sterk onderhevig aan veranderingen. Wij houden de veranderingen nauwlettend in de gaten. Villa Parcs bekijkt 10 tot 14 dagen voor aanvang of de vakantie door kan gaan." 

Villa Parcs volgt het advies en de maatregelen met betrekking tot Covid-19 van de overheid (klik hier voor actuele reisadviezen in Frankrijk). 

Laatste update: 25-01-2021

Zijn de skipistes open ?

Op dit moment zijn het skigebied en de pistes van Saint Francois longchamp gesloten wegens geldende covid-maatregelen. Er geldt in Frankrijk nog steeds een avondklok vanaf 18:00 u. Skigebieden (liften mogen niet draaien en nog geen heropeningsdatum in zicht).

Vertrouwen

Ondanks de onzekerheid die covid-19 brengt hebben wij vertrouwen in  wintersport mogelijkheden bij Parc Madeleine. Parc Madeleine is ruim opgezet en de chalets en appartementen zijn voorzien van comfortabele woonkamers en goed uitgeruste keukens. Het is dan ook goed toeven na een dag op de piste in onze accomodaties.

Villa Parcs werkt samen met lokale overheid en office du tourisme welke zorgen voor de coördinatie van covid-19 ski protocollen in Saint Francois Longchamp. Zo zorgen we samen voor een verantwoorde skivakantie!