Covid-19 voorwaarden 

(Deze Covid-voorwaarden gelden voor alle geboekte reizen met een uitvoerdatum/aankomstdatum, tot en met 18 april 2021. Voor alle geboekte reizen met een uitvoerdatum/aankomstdatum na 01 april 2021 gelden onze algemene voorwaarden). 

Villa Parcs bepaalt 10 tot 14 dagen voor de vakantie begint wat de situatie, adviezen, kleurcodes en reisadviezen zijn. Als blijkt dat de vakantie helaas niet door kan gaan zijn naast onze algemene voorwaarden de onderstaande Covid-19 voorwaarden mede van toepassing:

 

  1. Als uw boeking bij Villa Parcs niet door kan gaan om te voldoen aan richtlijnen en/of instructies van de (lokale) overheid of relevante volksgezondheidsautoriteiten, ontvangt u een voucher. U ontvangt een voucher ter waarde van het bedrag dat u heeft betaald voor de reservering. Deze voucher is 15 maanden geldig en kan worden gebruikt als betaalmiddel voor het maken van een nieuwe reservering (op basis van beschikbaarheid). Het aanbieden van een voucher onder deze omstandigheden is onderdeel van de overeenkomst en geldt niet als wijziging van de overeenkomst.

  2. De voucher is 15 maanden geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 15 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een ​​nieuw verblijf moet hebben geboekt.

  3. De nieuwe boeking (datum) is op basis van beschikbaarheid.

  4. Indien de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan de gast in rekening gebracht.

  5. Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw voucher staan ​​(geldig voor 15 maanden vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Als uw voucher nog steeds een waarde bevat na het maken van een nieuwe boeking, kunt u dit tegoed tijdens uw verblijf in ons restaurant besteden (binnen 15 maanden na de datum van aankomst van uw oorspronkelijke boeking).

  6. De voucher is niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar voor geld.

  7. Als u voor uw verblijf skipassen heeft gekocht bij Villa Parcs, wordt dit bedrag volledig terugbetaald.

  8. De waarde van de voucher is gelijk aan het bedrag dat al is betaald en ontvangen door Villa Parcs voor uw oorspronkelijke boeking, inclusief eventuele betaalde boekingskosten en claimt niet dezelfde of vergelijkbare prestaties als bij de oorspronkelijke boeking.

  9. Bovenstaande voorwaarden zijn tot stand gekomen na overleg met de Autoriteit Consument & Markt. Deze regeling kan worden gewijzigd als Villa Parcs dit nodig acht en/of als de regering besluit dat de Covid-19-maatregelen langer doorgaan.

  10. Alle andere voorwaarden van de Algemene Voorwaarden blijven van toepassing op de boeking.