Affiliate programma van Villa Parcs

Villa Parcs beschikt over twee vakantieparken in Zuid-Frankrijk. Zowel in de zomer als in de winter genieten gasten van een vakantie in Zuid-Frankrijk. Parc Madeleine is gelegen in Saint-François-Longchamp en is de plek voor een wintersportvakantie. Uiteraard is het in de zomer hier ook heerlijk vertoeven en een prachtige bestemming voor buitensporten. Domaine Castellane is gelegen in Castellane en is momenteel in aanbouw, gereed en boekbaar in de loop van 2021. Beide parken beschikken over een aantal faciliteiten welke gasten een zeer aangenaam verblijf bezorgen. Het affiliate programma van Villa Parcs wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Villa Parcs u?

  1. U ontvangt 5% commissie
  2. Er vindt geen ontdubbeling plaats
  3. De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint
  4. Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond
  5. Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds
 

Parc Madeleine

Parc Madeleine is de plek voor een wintersportvakantie in de Auvergne-Rhône-Alpes. Gasten kunnen verblijven in een 2- of 3-kamer appartement geschikt voor maximaal 10 personen. Ook kan gekozen worden voor een chalet welke plaats biedt aan maximaal 12 personen. Een verblijf bij Parc Madeleine betekent een verblijf direct aan de piste, erg fijn is dan ook de ski-in & en ski-out. Per boeking is standaard 1 overdekte parkeerplaats beschikbaar. Verder kunnen gasten gebruik maken van de skilockers, broodjesservice, opmaakservice of skihuur. Kinderen en jongeren mogen spelen en chillen op de speelhoek & vide terwijl de volwassenen nog lang tafelen in het restaurant. 

 
 

Domaine Castellane

Domaine Castellane is gelegen in het gelijknamige dorpje Castellane in de regio Alpes-de-Haute-Provence. Dit nieuw te realiseren vakantiepark wordt in de loop van 2021 opgeleverd en boekbaar voor gasten. Verblijven kan in een vrijstaande villa voor 4 of 6 personen waarbij gasten beschikken over een eigen badkamer, wifi-verbinding, 2 of 3 slaapkamers en een tuin met terras. Domaine Castellane beschikt over een gezellig restaurant met bar en terras, een buitenzwembad met ligbedden en een speeltuin voor de kinderen. In deze veelzijdige regio kunnen gasten ultiem ontspannen of de schitterende natuur met diverse buitensportmogelijkheden ontdekken.

 
 

Meer informatie

Wilt u profiteren van het succes van Villa Parcs? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.