Villa Parcs
Fietsvakantie Frankrijk

Fietsvakantie Frankrijk

  • Ruime accommodaties
  • Vlakbij Col de la Madeleine
  • Geniet van de broodjesservice
 

De ideale uitvalsbasis tijdens uw fietsvakantie in Frankrijk: Parc Madeleine

Parc Madeleine heeft een perfecte ligging voor uw fietsvakantie in Frankrijk. Echter, niet alleen de ligging aan de voet van Col de la Madeleine maakt van Parc Madeleine de perfecte uitvalsbasis, ook de faciliteiten zijn uitstekend. Bij aankomst zijn uw bedden natuurlijk opgemaakt en kunt u uw auto parkeren in de overdekte parking. Verse broodjes worden 's ochtends voor 08:00 uur aan uw deur afgeleverd zodat u zich optimaal kunt voorbereiden voor een actieve dag in de Franse Alpen en 's avonds kunt u heerlijk tot rust komen en opladen tijdens een heerlijk diner in ons knusse restaurant. 

 
 

Col de la Madeleine

Een top op ruim 2 kilometer hoogte, een gemiddeld stijgingspercentage van 8% en een schilderachtig landschap kenmerken Col de la Madeleine. De schoonheid van het gebied bleef niet onopgemerkt bij de organisatoren van de Tour de France, de indrukwekkende bergpassage is maar liefst 25 keer opgenomen in de wielerwedstrijd. Bent u een fanatieke wielrenner of mountainbiker? Dan is Col de la Madeleine een must-visit bestemming voor uw fietsvakantie in Frankrijk.

Durft u de uitdaging met de elementen aan te gaan en Col de la Madeleine te beklimmen? Bekijk dan nu de mogelijkheden voor een fietsvakantie bij Parc Madeleine.

 
 

Lees ook eens onze blog over de hoogtepunten van wielrennen in de Franse Alpen!

 
 

Onze accommodaties op Parc Madeleine

Door de ideale ligging van de appartementen en chalets aan de voet van Col de la Madeleine is het een goede uitvalbasis voor uw fietsvakantie in Frankrijk. De accommodaties zijn ruim van opzet, comfortabel ingericht en geschikt voor maximaal 10 personen. Ga gezellig met elkaar de plannen voor de volgende dag bespreken en rust daarna uit in de fijne bedden. Komt u met de auto? Dan parkeert u gemakkelijk in de overdekte parking welke inclusief is bij uw reservering. Geniet vanuit uw appartement of chalet van het mooie uitzicht. 

 
 

Lees onze interessante blogs⤵

 

Bekijk de ligging van Parc Madeleine ⤵