Villa Parcs
Villa Parcs

Reviewbeleid

Reviewbeleid van Villa Parcs

Villa Parcs beschikt over meerdere parken in Frankrijk en heeft daar een closed loop-systeem voor. Dit houdt in dat mensen niet zomaar een review op de website kunnen achterlaten maar dat alleen gasten die daadwerkelijk verbleven hebben dit kunnen. Gasten ontvangen namelijk bij vertrek een beoordelingsformulier en enkel deze uitkomsten worden in het systeem bij de beoordelingen verwerkt en kunnen doorgezet worden naar de website.

De volgorde van de revieuws worden van nieuw naar oud weergegeven van een selectie van alle reviews. De getoonde revieuws op de website vormen het gemiddelde van het cijfer. 

 

Parc Madeleine

Parc Madeleine is de plek voor een wintersportvakantie in de Auvergne-Rhône-Alpes. Gasten kunnen verblijven in een 2- of 3-kamer appartement geschikt voor maximaal 10 personen. Ook kan gekozen worden voor een chalet welke plaats biedt aan maximaal 12 personen. Een verblijf bij Parc Madeleine betekent een verblijf direct aan de piste, erg fijn is dan ook de ski-in & en ski-out. Per boeking is standaard 1 overdekte parkeerplaats beschikbaar. Verder kunnen gasten gebruik maken van de skilockers, broodjesservice, opmaakservice of skihuur. Kinderen en jongeren mogen spelen en chillen op de speelhoek & vide terwijl de volwassenen nog lang tafelen in het restaurant. 

 
 

Les Forges Villas

Het kleinschalige vakantiepark Les Forges Villas is gelegen op het Franse platteland of een kleine autorit afstand van Poitiers. De luxe villa's bieden plaats aan maximaal 8 personen en beschikken over fijne voorzieningen zoals een zeer grote tuin met terras, een BBQ plaats en eigen parkeerplek bij de woning. De villa's zijn sfeervol ingericht met comfortabele bedden, een moderne badkamer en compleet ingerichte keuken. Les Forges Villas beschikt ook over een aantal faciliteiten op het park. Gasten kunnen een duik in het buitenzwembad nemen, een potje jeu de boules spelen of toekijken hoe de kinderen zich vermaken in de kleine speeltuin. In de omgeving ligt een mooie golfbaan en de stad Poitiers is zeker een bezoek waard!

 
 

Domaine Castellane

Domaine Castellane is gelegen in het gelijknamige dorpje Castellane in de regio Alpes-de-Haute-Provence. Dit nieuw te realiseren vakantiepark wordt in de loop van 2021 opgeleverd en boekbaar voor gasten. Verblijven kan in een vrijstaande villa voor 4 of 6 personen waarbij gasten beschikken over een eigen badkamer, wifi-verbinding, 2 of 3 slaapkamers en een tuin met terras. Domaine Castellane beschikt over een gezellig restaurant met bar en terras, een buitenzwembad met ligbedden en een speeltuin voor de kinderen. In deze veelzijdige regio kunnen gasten ultiem ontspannen of de schitterende natuur met diverse buitensportmogelijkheden ontdekken.