Villa Parcs
Vakantiehuis La Rochelle

Vakantie nabij La Rochelle

  • Luxe villa's voor 6 tot 8 personen
  • Op 1,5 uur rijden van La Rochelle
  • Kleinschalig villapark

Vakantiehuis in de omgeving van La Rochelle

La Rochelle wordt beschouwd als een van de mooiste steden in de regio Poitou-Charentes. Bovendien kunt u hier ook genieten van een stranddagje aan de Franse westkust. Genoeg redenen dus om een vakantiehuis in de buurt van La Rochelle te zoeken voor de volgende vakantie! Zoekt u kleinschaligheid, veel ruimte en luxe faciliteiten? Dan is een villa op het kleine vakantiepark Les Forges Villas uw ideale bestemming. Les Forges Villas ligt op iets meer dan 100 kilometer afstand van deze havenstad, perfect voor een vakantie in de omgeving van La Rochelle. 

Zoek & boek direct een vakantiehuis bij La Rochelle ⬇️

 

 

Vakantiepark bij La Rochelle

Een villa huren op ons vakantiepark nabij La Rochelle is mogelijk voor 6 tot 8 personen. Niet alleen bieden de villa's binnen volop ruimte, elke villa beschikt ook over een royale tuin. Deze tuin is bovendien standaard uitgerust met een ruim terras inclusief BBQ. Neem ook gerust uw kinderen mee tijdens een verblijf in een vakantiehuis in de omgeving van La Rochelle. De kindvriendelijke faciliteiten, zoals een zwembad, animatie en speeltuin, zorgen ervoor dat ook uw kinderen een te gekke vakantie beleven. Onder de Franse zon is er, bij Les Forges Villas, voor jong en oud de ideale vakantie te vinden!

Faciliteiten van Les Forges Villas

 

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Animatieprogramma in de zomer
  • Sportveld & speeltuin
  • Jeu de boules
 

Tips voor vakantie in de omgeving van La Rochelle

De "Vieux Port", oftewel de oude haven, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een vakantie nabij La Rochelle. Wandel over de kade, neem plaats op één van de terrassen of bewonder de vele boten. Tijdens een wandeling door de oude binnenstad ziet u pas echt het goed bewaarde historische karakter van de stad. Breng tijdens deze wandeling ook een bezoekje aan Les Halles de La Rochelle. Elke ochtend wordt er in deze 19e eeuwse markthallen een markt gehouden waar u veel lokale producten kunt proeven en kopen. Wilt u tijdens uw bezoek ook even weg van de stad? Maak dan een wandeling door het Charruyer Park.

Een dagje weg naar La Rochelle vliegt voorbij! Gelukkig kunt u 's avonds heerlijk relaxen in de grote tuin van uw vakantiehuis nabij La Rochelle. Zet de BBQ aan, pak een lekker drankje en het genieten gaat gewoon door!

 

U vindt ons hier ⤵