Villa Parcs
les trois vallees

Ervaren skiërs: Les Trois Vallées is dé plek voor u!

Ga de uitdaging aan in het grootste skigebied ter wereld

Les Trois Vallées is een indrukwekkend gebied in de Franse Alpen met maar liefst 600 kilometer aan skipistes. Het is het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. Het gebied heeft skipistes voor beginnende én ervaren skiërs, maar met name de gevorderde wintersporter kan zijn hart ophalen bij Les Trois Vallées. Dit komt door de enorme omvang van het gebied en de uitstekende variatie in uitdagende pistes. U vindt hier vele rode en zwarte pistes en afdalingen met een groot hoogteverschil. Een waar paradijs dus voor ervaren skiërs! Hieronder lichten wij een aantal redenen uit waarom een bezoek aan dit skigebied niet mag ontbreken tijdens uw vakantie in de Franse Alpen.

les trois vallees

Gevarieerde en uitdagende pistes

Les Trois Vallées is niet voor niets het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld! U kunt continu variëren dankzij de 600 kilometer aan uitdagende pistes. Op iedere expositie is elke kleur piste te vinden; van de bosafdalingen bij Courchevel tot aan het hooggebergte van Val Thorens. Bovendien heeft het gebied bijna geen vlakke stukken waardoor u goed kunt doorskiën zonder te hoeven steppen.

Sneeuwzekerheid

In de winter valt bijna alle neerslag in dit gebied als sneeuw. Dit komt doordat ruim 85% van de skiliften en -pistes zich bevindt op een hoogte van boven 1800 meter. Er is dus geen gebrek aan sneeuw, dit biedt goede mogelijkheden voor lange en gevarieerde tochten in verschillende moeilijkheidsgradaties.

 
les trois vallees

Kindvriendelijke pistes

Naast de uitdagende rode en zwarte pistes zijn in dit gebied ook een aantal kindvriendelijke skipistes te vinden. Deze hebben leuke poortjes waar de kinderen onderdoor kunnen skiën. Ook vindt u een aantal kinderweides waar ze spelenderwijs kennis kunnen maken met wintersport en zijn er een aantal skischolen die lessen in het Nederlands aanbieden voor kinderen.

Feestelijke après ski

Ook na het skiën biedt Les Trois Vallées optimaal vermaak. Ontdek de gezellige après ski-sferen in de clubs en barretjes van Courchevel, Val Thorens en Les Menuires. Geniet van heerlijke hapjes, lokale drankjes en heel veel gezelligheid op deze onvergetelijke feestjes na het skiën.

 
les trois vallees

Beleef het échte wintersportgevoel bij Villa Parcs

Geniet van een heerlijke vakantie vol wintersportavontuur bij Villa Parcs! Wij bieden maar liefst drie locaties in de Franse Alpen waar u een onvergetelijk verblijf zult hebben. Op Parc Madeleine en Vallandry verblijft u in een authentiek chalet of appartement in de bergen terwijl het nieuwe Résidence Méri-Bellecombe 22 luxe appartementen biedt. Deze luxueuze appartementen bevinden zich in het centrum van het gezellige stadje Brides-Les-Bains. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; bij Villa Parcs beleeft jong en oud een fantastische wintersportvakantie nabij het prachtige Les Trois Vallées.

Ontdek meer over Résidence Méri-Bellecombe:

Lees ook onze andere blogs: