Villa Parcs
Vakantie Frankrijk met hond

Vakantie Frankrijk met hond: 5x vakantiehuizen

Vakantie in Frankrijk met de hond

5x geschikte vakantiehuizen voor u en uw hond

Op vakantie zonder uw trouwe dierenvriend? Geen denken aan! Uw hond moet gewoon mee. Uw huisdier is natuurlijk onderdeel van de familie en bij Villa Parcs begrijpen wij als geen ander dat hij of zij meegaat op vakantie. Een vakantiehuis in Frankrijk met de hond vinden kan lastig zijn. Is mijn huisdier wel welkom? Zijn er leuke wandelroutes in de omgeving? Vergeet deze vragen, want bij Villa Parcs is uw trouwe viervoeter meer dan welkom én bevindt u zich op de mooiste plekjes in Frankrijk. In onze villa’s, chalets en appartementen zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Benieuwd wat de beste keuze is wanneer u een huisje wilt huren in Frankrijk met uw hond? Lees dan met ons mee!

Les Forges Villas | 4-kamer villa | 6 personen

Laten we beginnen in de toeristische regio Poitou-Charentes, om precies te zijn op het platteland vlak bij het pittoreske dorpje Les Forges. Hier bevindt zich ons kleinschalige villapark mét verwarmd buitenzwembad. Op dit park vindt u onze ruime en vrijstaande 4-kamer villa, geschikt voor 6 personen en 2 huisdieren. Wat meteen opvalt is de ruime tuin, waar het hele gezelschap optimaal geniet van een vakantie in Frankrijk met de hond. Tevens bevindt zich hier een ruim terras én een barbecue. Zowel in de eethoek binnen als buiten is plek voor 6 personen. Binnen heeft u voldoende privacy met drie slaapkamers, twee badkamers en een grote woonkamer en keuken. Ten slotte beschikt u over wifi én parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

 

4-kamer villa | 6 personen

Parc Madeleine | 2-kamer appartement | 4 personen

In de Franse Alpen, in Saint François Longchamp, kunt u ook terecht voor een vakantiehuis in Frankrijk met de hond. Bij Parc Madeleine treft u appartementen en vrijstaande chalets direct aan de pistes van het skigebied Le Grand Domaine. Vooral een favoriete bestemming voor wintersportvakanties, maar ook zeker voor een vakantie in de lente, zomer of herfst. Dan maakt u namelijk de allermooiste wandelingen met uw dierenvriend. Ons 2-kamer appartement biedt dé uitvalsbasis voor een vakantie in Frankrijk met uw hond. Het appartement is geschikt voor 4 personen en 2 huisdieren. Met één slaapkamer, een comfortabele slaapbank in de woonkamer, één badkamer, een complete keuken en een balkon of terras is er genoeg ruimte voor iedereen.

 

2-kamer appartement | 4 personen

Les Forges Villas | 5-kamer villa | 8 personen

Weer even terug naar het Franse platteland, naar Les Forges Villas, een vakantiepark in Frankrijk waar u met uw hond terecht kunt. Onze 5-kamer villa is geschikt voor 8 personen en 2 huisdieren. Perfect voor een familievakantie dus! De villa beschikt over een ruime zithoek, compleet ingerichte keuken met grote eettafel, vier slaapkamers en drie badkamers. Het liefst bent u natuurlijk lekker buiten tijdens uw vakantie in Frankrijk met de hond. Heerlijk genieten van het zonnetje op het ruime terras in uw tuin. Aan het eind van de middag steekt u lekker de barbecue aan of relaxt u in de hangmat. Prikkel uw zintuigen met de geluiden en smaken van het Franse plattelandsleven. Joie de vivre!

 

5-kamer villa | 8 personen

Parc Madeleine | 6-kamer chalet | 12 personen

Naast appartementen kunt u bij Parc Madeleine, vlak bij het bekende skioord Valmorel, ook een huisje huren in Frankrijk met de hond. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons grote 6-kamer chalet, geschikt voor maar liefst 12 personen en 2 huisdieren? Het chalet beschikt over drie badkamers, drie toiletten en vijf slaapkamers, waarvan één vide met een stapelbed. De woonkamer biedt een open haard én er is vloerverwarming aanwezig in het chalet. Extra fijn wanneer u voor een wintersportvakantie gaat! Het pluspunt van dit chalet? Het grote terras, gericht op het zuiden en met een fantastisch uitzicht op de Franse Alpen. Een omgeving die zich uitstekend leent voor de mooiste wandelingen met uw huisdier!

 

6-kamer chalet | 12 personen

Domaine Castellane | 3-kamer villa | 4 personen

Niet Poitou-Charentes, niet de Franse Alpen. Nee, u kunt ook een vakantiehuis in Frankrijk met de hond boeken in de Provence. Op ons luxe vakantiepark Domaine Castellane* namelijk! Deze bestemming ligt vlak bij de adembenemende Gorges du Verdon, de grootste kloof van Europa, uitgesleten door de rivier de Verdon. Onze aanrader voor een vakantie in Frankrijk met de hond is onze 3-kamer villa voor 4 personen en 2 huisdieren. Deze vrijstaande villa beschikt over twee slaapkamers en één badkamer. Buiten geniet u van veel rust en ruimte in uw tuin en binnen zal de moderne inrichting u doen verbazen. 

* Domaine Castellane is momenteel nog in aanbouw.

 

Vakantiehuis in Frankrijk met de hond bij Villa Parcs

Naast de vijf genoemde villa’s, chalets en appartementen kunt u natuurlijk ook een ander huisje huren in Frankrijk met uw hond. Wij bieden een ruim aanbod huisdiervriendelijke accommodaties, dus de keuze ligt 100% bij u. Gaat u voor het Franse plattelandsleven bij Les Forges Villas, de fantastische natuur van de Franse Alpen bij Parc Madeleine of toch voor het mondaine leven in de Provence bij Domaine Castellane? Eén ding is zeker: u beleeft hoe dan ook een onvergetelijke vakantie in Frankrijk, samen met uw hond

 
 

Laat u inspireren door onze andere blogs ↓