Villa Parcs
skigebied meribel

Sfeer en avontuur in Skigebied Méribel

Trek de latten aan en ontdek Skigebied Méribel!

Midden in Les Trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld, vindt u Skigebied Méribel. Dit is een gevarieerd skigebied met vele mogelijkheden voor kinderen en beginnende wintersporters. Met meer dan 600 kilometer aan goed onderhouden pistes, optimale sneeuwcondities en het prachtige natuurlandschap van de Franse Alpen als décor biedt Skigebied Méribel u een onvergetelijke ski-ervaring!

meribel

Schitterende locatie

Skigebied Méribel heeft een idyllische ligging tussen de bergtoppen, valleien en alpenweiden van de Franse Alpen. Naast het wintersportgebied ligt Méribel-Village; een schilderachtig bergdorpje met typisch Franse architectuur waar u geniet van lokale gastvrijheid en een schitterend uitzicht over de Mont Blanch.

Talloze wintersportmogelijkheden

Méribel beschikt over vele skipistes van gevarieerde niveaus, maar daarnaast heeft u hier nog veel meer mogelijkheden! Zo kunt u hier ook snowboarden, schaatsen, afdalingen maken met de slee of een sneeuwschoenwandeling maken. Er is voor iedereen wel wat te beleven!

Geschikt voor kinderen

Méribel heeft het keurmerk Famille Plus. Dit houdt in dat het skigebied erg geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. Zo is bijna de helft van de skipistes groen of blauw, dit maakt het gebied geschikt voor kinderen en onervaren wintersporters. Jonge skiërs kunnen oefenen in het Yéti-park, ook vindt u hier vele skischolen met lessen voor alle niveaus.

meribel

Sneeuwzekerheid

Skigebied Méribel ligt midden in Les Trois Vallées; het grootste skigebied ter wereld met 600 kilometer aan skipistes. Meer dan 85% van Skigebied Méribel ligt op meer dan 1800 meter hoogte. Hierdoor heeft het gebied het hele wintersportseizoen uitstekende sneeuwcondities met veel poeder.

Rijke cultuur

Méribel-Village is een elegant en authentiek Frans bergdorpje waar u na de wintersport heerlijk kunt bijkomen. Vele gezellige en sfeervolle restaurantjes nodigen uit om plaats te nemen en te genieten van een uitgebreide maaltijd met heerlijke streekproducten.

meribel

Ontdek dit skigebied tijdens een verblijf bij Villa Parcs

De luxe appartementen van Résidence Méri-Bellecombe zijn de ideale uitvalsbasis voor uw wintersportvakantie bij Méribel. U bent van alle gemakken voorzien; zo beschikt u over een volledig uitgeruste keuken, luxe badkamer en een ruim balkom waar u heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht. Op slechts 12 kilometer van uw appartement ligt het skigebied Méribel al, dit is dus slechts een kwartiertje rijden of een half uur fietsen. Mogen wij u ook welkomen bij Villa Parcs voor een onvergetelijk verblijf?

Ontdek meer over de verblijfsmogelijkheden:

Lees ook onze andere blogs: