Villa Parcs
Kindervakantie Frankrijk

Familievakantie in Frankrijk bij Les Forges Villas

Familievakantie in Frankrijk

3x waarom Les Forges Villas perfect is voor een familievakantie in Frankrijk

Een gezins- of familievakantie in Frankrijk: hoe leuk is dat? Gezellig met de kids (en misschien zelfs opa en oma) afreizen naar het zonnige zuiden. Klaar voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk! Waar kunt u nu terecht voor zo’n kindervakantie in Frankrijk? Bij Villa Parcs uiteraard, om precies te zijn op ons kleinschalige en kindvriendelijke villapark Les Forges Villas. Het uit 14 villa’s bestaande park ligt verscholen op het Franse platteland, in het pittoreske dorpje Les Forges in de toeristische regio Poitou Charentes. Wij geven u drie redenen waarom Les Forges Villas the place to be is voor een familievakantie in Frankrijk.

Les Forges Villas

Grote villa’s met ruimte voor iedereen

Aan ruimte geen gebrek in onze vrijstaande vakantiehuizen. Ruimte en privacy zijn erg belangrijk tijdens uw kindervakantie in Frankrijk. De kinderen willen natuurlijk niet bij de ouders slapen. Dat hoeft ook niet, want met 3, 4 of 5 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. Ook zijn er 2 of 3 badkamers aanwezig in in uw villa, uiteraard afhankelijk van het type dat u kiest. De grootste villa’s op ons park bieden plaats aan maximaal 10 personen. Iedereen kan dus mee op een gezins- of familievakantie in Frankrijk: de kids, ouders, opa’s, oma’s en zelfs de hond! De villa’s zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. In de grote tuin (met terras én barbecue) ervaart u een ultiem gevoel van kalmte en rust te midden van het Franse platteland. Ziet u uzelf al ‘chillen’ in de hangmat, terwijl uw kids lekker spelen in het gras?

Villa’s in het kort:

  • Geschikt voor maximaal 10 personen
  • 3, 4 of 5 slaapkamers en 2 of 3 badkamers
  • Maximaal 2 huisdieren toegestaan
  • Eigen parkeerplaats
  • Grote tuin, terras en barbecue
Zwembad Les Forges Villas

Villapark met faciliteiten voor jong en oud

Onze villa’s geschikt voor een kindervakantie in Frankrijk? Check! Laten we verder kijken naar de voorzieningen op Les Forges Villas. Ons buitenzwembad, de speeltuin, de trampoline en het sportveld maken uw vakantie in Frankrijk zeer kindvriendelijk. De eyecatcher is natuurlijk ons grote buitenzwembad. Toch wel een must wanneer u op vakantie gaat naar het zonnige Frankrijk. Lees een goed boek op een van de ligstoelen, terwijl de kinderen lekker spetteren in het water. En dan nog het sportveld en de speeltuin: de ontmoetingsplek voor uw kinderen. Lekker zandkastelen bouwen, klimmen in het speeltoestel en springen op de trampoline. En u? U bereidt ondertussen een barbecue voor in de tuin van uw villa. Geniet met de hele familie van lange zomeravonden, de Franse cuisine en urenlang tafelen. Heerlijk, zo’n gezinsvakantie naar Frankrijk.

Faciliteiten in het kort:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Speeltuin en trampoline
  • Sportveld en jeu de boules
  • Barbecue bij uw villa
  • Golfbaan (27 holes) op loopafstand
Poitiers

Poitou Charentes: dé bestemming voor families

Last but not least: voor een geslaagde kindervakantie in Frankrijk moet de omgeving van het park natuurlijk ook leuk zijn voor jong en oud. Nou, daarover hoeft u zich geen zorgen te maken in Poitou Charentes. Uitgestrekte zandstranden, oude kastelen, prachtige wijngaarden en pittoreske dorpjes. Een veelzijdige regio en daarom een zeer geliefde bestemming voor familievakanties in Frankrijk. Wissel een dagtripje naar een leuke stad of pittoresk dorpje af met een bezoek aan het bijzondere moerasgebied Marais Poitevin. Of reis een stukje verder en geniet van een dagje strand aan de Atlantische kust. En een absolute aanrader voor een dagje uit met het gezin? Dat is toch wel thema- en attractiepark Futoroscope met maar liefst 40 attracties. 

De regio in het kort:

  • Regionaal natuurpark Marais Poitevin
  • Steden Niort, Poitiers en Parthenay vlakbij
  • Atlantische kust - 400 km zandstrand
  • Themapark Futoroscope
  • Diverse kastelen en grotten

Les Forges Villas: dé plek voor een kindvriendelijke vakantie in Frankrijk 

Grote villa’s met ruimte voor de hele familie? Check! Faciliteiten voor uw kinderen? Check! Leuke uitjes in de omgeving voor jong en oud? Check! Kortom: Les Forges Villas is dé plek voor een familie- of gezinsvakantie in Frankrijk. Iedereen beleeft hier een onvergetelijke tijd en ervaart de ‘relaxte sfeer’ die hoort bij het Franse platteland. Joie de vivre, zeggen we ook wel. Waar wacht u nog op? Vind snel uw droomvilla en boek die kindvriendelijke vakantie naar Frankrijk. Wij verwelkomen u met open armen!

 
 

Laat u inspireren door onze andere blogs ↓